ХОТЕЛСКО ОБАВЕЖДАНЕ

ХОТЕЛСКО ОБАВЕЖДАНЕ Доказан факт е че добре обзаведените стаи се наемат по често, на по висока цена и осигурява постоянен, доходен бизнес. Предлагаме Ви цялостни решения за обзавеждане на стаи, апартаменти, антрета и фоаета.
Хотелското обзавеждане се изработва според изискванията за съответната категория - три, четири или пет звезди, като покрива пълната гама от необходими мебeли. Екологично чистите материали и оптималното съчетаване на мебелите с архитектурата на конкретния обект, гарантират създаването на собствен стил, отличаващ се с неповторимост и качество.
Мебелите са изработени от високачествени материали - ламинирани фурнировани ПДЧ, в съчетание с масивно дърво, метал, стъкло, което дава невероятни възможности за оформяне на вътрешното пространство. Така изработените мебели от "АМКО" осигуряват оптимален комфорт, функционалност, ергономиочност и удобство във Вашия хотел. Многообразие е ключовата дума за новото в дизайна и интериорното проектиране осигурени от специалисти на нашата фирма по индивидуални изисквания.ХОТЕЛСКО ОБАВЕЖДАНЕ
Лого

Свържете се с нас

0887450719 Пон-Птк 09:00-18:00ч viber viber
Създаден © 2010 - 2024 amko-bg.com         Всички права запазени         Програми и дизайн от НЕПТУН 92

Този сайт използва бисквитки (cookies). Научи повече Съгласен съм