КАТЕРУШКИ ЛЮЛКИ ПЪРЗАЛКИ -

КАТЕРУШКИ ЛЮЛКИ ПЪРЗАЛКИ КАТЕРУШКИ ЛЮЛКИ ПЪРЗАЛКИ КАТЕРУШКИ ЛЮЛКИ ПЪРЗАЛКИ КАТЕРУШКИ ЛЮЛКИ ПЪРЗАЛКИ КАТЕРУШКИ ЛЮЛКИ ПЪРЗАЛКИ КАТЕРУШКИ ЛЮЛКИ ПЪРЗАЛКИ
Уредите за обурудване на детска площадка се изработват от импрегнирана иглолистна дървесина.
Възможна е сглобка от различни елементи: панели, стълби, пързалки (вълнообразни, с форма на корито, извит улей, тръба или спирала) и покрив.
Дървесината се обработка против дъжд, полировка, прахово и защитно покритие. Приложено е най-съвършеното свързване на елементите. Осигуряват на децата много движения и възможности да се развиват физически и интелектуално.

Може да попълните формата за контакти:

Сериите на фирма АМКО за детски площадки са произведени в съответствие със стандартите за детски градини (ясли) и увеселителни паркове. Основният асортимент е от комбинирани пързалки и катерушки, предназначени за забавление и гимнастика. Проектирани са така, че да осигурят безопасност и удобство за децата. Продуктите ни са устойчиви на ултравиолетово лъчение, изкривяване, избледняване на цветовете във времето, те са конструирани за голяма устойчивост и трайност. Серията катерушки люлки пързалки е съставена от над 50 модела, които съдържат разнообразни модели състоящи се от, големи и малки куполи, шестоъгълни покриви, павилиони-гъбки, покриви-жабки, сводести и плоски покриви, комбинирани със стълбища, гимнастически уреди, рамки за катерене и още много други. Използваните съвременни технологии за сглобяване осигуряват превъзходна безопасност на нашите продукти, затова те са придобили отлична репутация със своята трайност и надеждност, а също и с лесното им сглобяване и разглобяване.
Лого

Свържете се с нас

0887450719 Пон-Птк 09:00-18:00ч viber viber
Създаден © 2010 - 2024 amko-bg.com         Всички права запазени         Програми и дизайн от НЕПТУН 92

Този сайт използва бисквитки (cookies). Научи повече Съгласен съм